top of page

PMU Artist Allround

Een PMU Artist Allround is een specialist op het gebied van permanente make-up die verschillende technieken beheerst voor het aanbrengen van PMU op verschillende delen van het gezicht en lichaam. Ze hebben uitgebreide kennis van de anatomie van de huid, kleurtheorie en verschillende pigmentatie technieken. PMU Artist Allround kan verschillende behandelingen uitvoeren, waaronder het pigmenteren van de wenkbrauwen, ogen en lippen. Ze zorgen ervoor dat de behandeling veilig en hygiënisch wordt uitgevoerd en de klant tevreden is met het eindresultaat. De cursus duurt in totaal 4 dagen, kosten: €4500,-

Als PMU Artist Allround heb je verschillende voordelen, waaronder:

  • Uitgebreide kennis: Als allround PMU Artist heb je uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van verschillende PMU-technieken en toepassingen, zoals wenkbrauwen, eyeliner, lippen en medische PMU.

  • Breder aanbod: Met deze brede kennis en vaardigheden kun je een breder scala aan PMU-diensten aanbieden aan je klanten, wat je onderscheidt van andere PMU-artiesten.

  • Meer klanten: Doordat je meer diensten kunt aanbieden, trek je meer klanten aan die op zoek zijn naar verschillende soorten PMU-behandelingen. Dit kan leiden tot meer omzet en groei van je bedrijf.

  • Hogere tarieven: Je kunt hogere tarieven vragen voor je diensten omdat je als allround PMU Artist meer ervaring en kennis hebt dan een gemiddelde PMU-artiest.

  • Zelfvertrouwen: Met deze uitgebreide kennis en vaardigheden als PMU Artist Allround, ben je zelfverzekerder en in staat om betere resultaten te leveren aan je klanten, wat hun tevredenheid verhoogt en hun terugkeer stimuleert.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-30 om 11.02.57.jpg
bottom of page