top of page

PMU Medische Artist

Een PMU Medische Artist is een professionele cosmetische tatoeëerder die gespecialiseerd is in medische permanente make-up (PMU) behandelingen. Deze specialist heeft diepgaande kennis van de anatomie van de huid, kleurtheorie en verschillende technieken voor het aanbrengen van PMU. De PMU Medische Artist kan verschillende medische aandoeningen behandelen met behulp van PMU, zoals het camoufleren van littekens, het reconstrueren van de tepelhof na een borstreconstructie, het opvullen van een witte lijn op de lippen na een lipvergroting, en het verbeteren van asymmetrie na een facelift. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en hygiëne tijdens de procedure. Met behulp van PMU kunnen ze de fysieke en emotionele littekens van patiënten verminderen en hun zelfvertrouwen en eigenwaarde herstellen.

De voordelen van een PMU Medische Artist zijn onder andere dat deze specialist gespecialiseerd is in medische permanente make-up behandelingen en diepgaande kennis heeft van de anatomie van de huid, kleurtheorie en verschillende technieken voor het aanbrengen van PMU. Ze kunnen verschillende medische aandoeningen behandelen met behulp van PMU, zoals het camoufleren van littekens, het reconstrueren van de tepelhof na een borstreconstructie, het opvullen van een witte lijn op de lippen na een lipvergroting, en het verbeteren van asymmetrie na een facelift.

Daarnaast waarborgen PMU Medische Artists de veiligheid en hygiëne tijdens de procedure door in een gecontroleerde en schone omgeving te werken en strikte veiligheidsrichtlijnen te volgen om infecties en complicaties te voorkomen. Ze spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten door de fysieke en emotionele littekens van patiënten te verminderen en hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te herstellen.

De cursus duurt in totaal 3 dagen, kosten: €2500,-

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-30 om 11.23.52.jpg
bottom of page