top of page

 

Brow/Lash Lift

Brow en Lash Lift zijn cosmetische procedures die gericht zijn op het verbeteren van de natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen en wimpers.

Brow Lift, ook wel bekend als wenkbrauwlifting, is een techniek waarbij de wenkbrauwharen in een gewenste vorm worden gekamd en gefixeerd met behulp van een speciale formule. Dit creëert een liftend effect, waardoor de wenkbrauwen er voller, strakker en beter gedefinieerd uitzien. Het resultaat is vaak een meer jeugdige en open uitdrukking van het gezicht.

Lash Lift, ook wel wimperlifting genoemd, is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers worden gekruld en opgeheven. Hierdoor lijken de wimpers langer en voller, zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van wimperextensions. Lash Lift geeft de ogen een wakkere uitstraling en kan ervoor zorgen dat mascara of een wimperkrultang overbodig worden.

Beide procedures zijn niet-invasief en bieden een semi-permanent resultaat dat enkele weken aanhoudt. Ze zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke verbetering van hun wenkbrauwen en wimpers zonder dagelijkse make-uproutine. Het is belangrijk om een ervaren professional te raadplegen om de juiste vorm en techniek te bepalen die past bij de individuele gezichtskenmerken en persoonlijke voorkeuren.

bottom of page