top of page

 

Masterclass

Sila Sahin, een bekende autoriteit op het gebied van permanente make-up (PMU), heeft een exclusieve masterclass ontwikkeld. Deze bijzondere masterclass is speciaal ontworpen voor gevorderde cursisten die reeds een stevige basis hebben in PMU. De cursus is bedoeld om de vaardigheden en kennis van de deelnemers naar een hoger niveau te tillen binnen specifieke gebieden, waaronder PMU brows, PMU lips, PMU ogen, of een combinatie van deze technieken.

Gedurende één intensieve dag krijgen de cursisten de mogelijkheid om zich onder leiding van Sila Sahin te verdiepen in geavanceerde technieken en hun expertise in PMU verder te ontwikkelen. Sila Sahin, met haar uitgebreide ervaring en beproefde technieken, zal de cursisten begeleiden bij het verfijnen van hun vaardigheden en het perfectioneren van hun technieken. 

De masterclass biedt een unieke leerervaring met een persoonlijke touch, aangezien de cursus plaatsvindt in een 1-op-1 setting. Dit betekent dat elke cursist individuele aandacht en begeleiding krijgt, waardoor ze de gelegenheid hebben om direct feedback te ontvangen en te profiteren van de expertise van Sila Sahin. De praktische oefeningen en casestudy's stellen de cursisten in staat om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen en hun vaardigheden verder te verfijnen.

Kortom, de masterclass van Sila Sahin bij SAcademy biedt gevorderde cursisten een unieke kans om hun kennis en vaardigheden op het gebied van PMU naar een hoger niveau te tillen. Met de begeleiding van Sila Sahin en de focus op geavanceerde technieken, kleurenleer en anatomie, kunnen de cursisten hun expertise uitbreiden en zich onderscheiden als PMU-professionals van topklasse.

Voor verdere informatie over de masterclass van Sila Sahin, inclusief data, prijzen en inschrijvingsmogelijkheden, nodigen we geïnteresseerden uit om contact op te nemen via WhatsApp of telefonisch. Ons toegewijde team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en te helpen bij het inschrijvingsproces, zodat de cursisten kunnen genieten van deze unieke kans om hun PMU-vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

.

bottom of page