top of page

PMU Brows Artist

PMU Brow Artist is een professionele cosmetische tatoeëerder die zich heeft gespecialiseerd in permanente make-up voor wenkbrauwen. Ze zijn getraind in verschillende technieken en stijlen om de perfecte wenkbrauwen voor hun klanten te creëren, zoals microblading, ombre-brows en poederachtige wenkbrauwen. PMU Brow Artists zijn ook deskundigen in kleurtheorie en kunnen de juiste kleuren kiezen om een natuurlijke uitstraling te creëren die past bij de huidskleur en haarkleur van hun klanten. Met PMU Brow Artist kunnen klanten genieten van perfect gevormde en opgevulde wenkbrauwen zonder de dagelijkse inspanning van het aanbrengen van make-up. De cursus duurt in totaal 3 dagen, kosten: €2500,-

De voordelen van PMU Brow Artist zijn onder andere:

  • Tijdsbesparing: Met PMU Brow Artist bespaar je tijd omdat je elke dag geen tijd meer hoeft te besteden aan het tekenen en bijwerken van je wenkbrauwen. Je hebt altijd perfecte wenkbrauwen zonder er iets voor te hoeven doen.                          

  • Natuurlijk ogende resultaten: Met de technieken van PMU Brow Artist krijg je natuurlijk ogende wenkbrauwen. De kleur en vorm worden afgestemd op jouw natuurlijke haarkleur en gezichtsvorm, waardoor je een subtiele en verfijnde look krijgt.

  • Lange levensduur: PMU Brow Artist resultaten kunnen tot 1-2 jaar meegaan, afhankelijk van de huid en verzorging. Hierdoor hoef je minder vaak naar de salon te gaan voor bijwerken.

  • Gemak: PMU Brow Artist maakt het leven gemakkelijker omdat je je geen zorgen hoeft te maken over je wenkbrauwen, vooral tijdens sporten, zwemmen en op vakantie.

  • Kostenbesparing: Hoewel PMU Brow Artist een initiële investering is, bespaar je uiteindelijk geld omdat je minder geld uitgeeft aan make-upproducten om je wenkbrauwen bij te werken.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-30 om 10.57.23.jpg
bottom of page