top of page

 

Brow Shaping met touw

Bij SAcademy bieden we uitstekende Brow Shaping met touw, naast andere behandelingen om je ogen en wenkbrauwen te verfraaien. Met behulp van een touwtechniek geven we je wenkbrauwen een prachtige vorm en definiëren we ze op een natuurlijke manier.

Brow Shaping met touw is een ambachtelijke methode waarbij we ongewenste haartjes met een touw verwijderen. Hiermee creëren we een strakke en schone uitstraling, waarbij we de vorm van je wenkbrauwen aanpassen aan jouw gezichtskenmerken. Deze behandeling is perfect voor mensen die een subtiele maar opvallende verbetering van hun wenkbrauwen willen.

Bij SAcademy streven we ernaar om hoogwaardige en professionele Brow Shaping met touw aan te bieden, naast andere PMU-behandelingen. Onze ervaren PMU-specialisten zullen een grondige evaluatie uitvoeren, persoonlijk advies geven en de meest geschikte behandeling voor jouw behoeften bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Je zult versteld staan van het prachtige resultaat van onze Brow Shaping met touw!

IMG_7837.JPG
bottom of page