top of page

 

PMU Brows

PMU brows, ook wel bekend als permanente wenkbrauwmake-up, is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid van de wenkbrauwen wordt ingebracht om een langdurige en natuurlijke wenkbrauwvorm en -definitie te creëren. Het is een veilige en effectieve methode om dunne, ongelijke of schaarse wenkbrauwen te verbeteren.

Tijdens de PMU brows-behandeling worden pigmenten zorgvuldig aangebracht met behulp van fijne naaldjes. De specialist zal de gewenste vorm, kleur en dichtheid van de wenkbrauwen bespreken en aanpassingen maken op basis van de natuurlijke wenkbrauwstructuur en de individuele voorkeuren van de cliënt.

Het genezingsproces na PMU brows duurt meestal ongeveer een week. Gedurende deze tijd kunnen de wenkbrauwen iets donkerder lijken, maar ze zullen geleidelijk vervagen tot het gewenste eindresultaat. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de specialist op te volgen om het pigment optimaal te behouden.

Let op: de vermelde foto's zijn voorbeelden van PMU brows en dienen alleen ter illustratie. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van de individuele situatie, natuurlijke wenkbrauwstructuur en kleurkeuze. Het is raadzaam om een deskundige PMU-specialist te raadplegen voor een grondige evaluatie, persoonlijk advies en om de mogelijkheden van PMU brows te bespreken.

IMG_0032_edited.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-30 om 11.24.14.jpg
bottom of page