top of page

PMU Deepliner - Eyeliner Artist

Een PMU Deepliner Artist is een professional in de cosmetische tatoeage-industrie die gespecialiseerd is in het aanbrengen van permanente make-up op de ogen. Deze behandeling wordt ook wel "eyeliner tattoo" of "deepliner" genoemd en omvat het aanbrengen van pigment langs de wimperlijn om de ogen te definiëren en te versterken.

De PMU Deepliner Artist heeft diepgaande kennis van de anatomie van het oog en de huid en is getraind in verschillende technieken om de gewenste look te bereiken, zoals subtiele en natuurlijke lijnen of een meer dramatische cat-eye.

De voordelen van het ondergaan van een PMU Deepliner-behandeling zijn onder andere dat het tijd bespaart bij het aanbrengen van make-up, omdat je niet elke dag eyeliner hoeft aan te brengen. Bovendien kan het helpen om de ogen te definiëren en de algehele uitstraling te verbeteren, wat kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een verbeterd gevoel van eigenwaarde. Het resultaat van een PMU Deepliner-behandeling kan tot 2-5 jaar duren, afhankelijk van de huidtype, leeftijd en levensstijl van de persoon. De cursus duurt 1 dag, kosten:€1200,-

Een PMU Deepliner Artist heeft gespecialiseerde kennis en vaardigheden in het aanbrengen van eyeliner met behulp van permanente make-up technieken. Dit biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Tijd besparen: Geen dagelijkse tijdrovende eyeliner-applicatie meer nodig.

  • Altijd perfecte eyeliner: PMU eyeliner blijft de hele dag op zijn plaats zitten en loopt niet uit. Dit zorgt voor een altijd perfecte eyeliner-look.

  • Verbetering van de oogvorm: PMU Deepliner Artist kan de oogvorm verbeteren door de ogen te vergroten, de vorm te corrigeren en symmetrie te creëren.

  • Comfortabel: PMU Deepliner is een zeer comfortabele optie voor mensen met gevoelige ogen of die contactlenzen dragen.

  • Veiligheid en hygiëne: De PMU Deepliner Artist werkt in een gecontroleerde en schone omgeving en volgt strikte veiligheidsrichtlijnen om infecties en complicaties te voorkomen.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-30 om 11.02.12.jpg
bottom of page