top of page

 

PMU Deepliner / Eyeliner

PMU deepliner/eyeliner is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid rond de ogen wordt ingebracht om een langdurige en gedefinieerde eyeliner-look te creëren. Het biedt een veilige en effectieve oplossing voor mensen die dagelijks eyeliner willen dragen zonder de moeite van het dagelijks aanbrengen.

Tijdens de PMU deepliner/eyeliner-behandeling worden pigmenten nauwkeurig aangebracht langs de wimperlijn met behulp van fijne naaldjes. De specialist bespreekt de gewenste dikte, vorm en intensiteit van de eyeliner en past deze aan op basis van de individuele oogvorm en voorkeuren van de cliënt.

Het genezingsproces na PMU deepliner/eyeliner duurt meestal enkele dagen tot een week. Gedurende deze tijd kunnen de behandelde ogen licht gezwollen zijn en kan er tijdelijk enige korstvorming optreden. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de specialist op te volgen om het pigment goed te laten genezen en optimaal te behouden.

De foto's laten voorbeelden zien van PMU deepliner/eyeliner. Het bovenste gedeelte van de foto's toont de eyeliner, terwijl het onderste gedeelte de deepliner illustreert. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van de individuele oogvorm, gewenste stijl en kleurkeuze. Het is raadzaam om een ervaren PMU-specialist te raadplegen voor een grondige evaluatie, persoonlijk advies en om de mogelijkheden van PMU deepliner/eyeliner te bespreken.

IMG_7834.JPG
bottom of page