top of page

PMU Lips Artist

Een PMU Lip Artist is een professional die zich richt op het creëren van een langdurige lipmake-up. Dit gebeurt door het aanbrengen van pigment in de lippen om de natuurlijke lipkleur te versterken, de lipcontouren te definiëren en/of de lipgrootte en -vorm aan te passen. Het resultaat is dat de lippen er altijd verzorgd uitzien, zonder dat er dagelijks make-up aangebracht hoeft te worden.

De PMU Lip Artist heeft expertise in verschillende technieken en stijlen voor lipmake-up, waaronder het creëren van een ombre- of vollere liplook. Ze gebruiken hoogwaardige pigmenten en apparatuur om een nauwkeurige en veilige procedure uit te voeren.

Over het algemeen kan een PMU Lip Artist het uiterlijk van de lippen verbeteren en het zelfvertrouwen vergroten. Bovendien kan het een uitkomst zijn voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van lipmake-up of die allergisch zijn voor reguliere make-upproducten. De cursus duurt in totaal 2 dagen, kosten: €2500,-

Een PMU Lip Artist is gespecialiseerd in het creëren van vollere, symmetrische en mooi gevormde lippen door middel van permanente make-up (PMU). Enkele voordelen van PMU Lip Artist zijn:

  • Verbeterde lipdefinitie: Met PMU-technieken kan de PMU Lip Artist de contouren van de lippen verbeteren en de lippen een meer gedefinieerde vorm geven.

  • Lipvergroting: PMU Lip Artist kan de lippen visueel vergroten door de kleur net buiten de natuurlijke liplijn aan te brengen.

  • Symmetrische lippen: PMU Lip Artist kan de asymmetrische lippen corrigeren en de lippen symmetrischer maken.

  • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot traditionele lippenstift of lippenvullers biedt PMU Lip Artist langdurige resultaten van maximaal 2-3 jaar.

  • Geen vervaagde lippenstift: PMU Lip Artist kan helpen bij het verminderen van de verschijning van vervaagde lippenstift of verkleuringen op de lippen.

  • Bespaart tijd: PMU Lip Artist kan je veel tijd besparen doordat je niet dagelijks lippenstift hoeft aan te brengen.

 

Over het algemeen helpt de PMU Lip Artist je bij het verkrijgen van mooie en volle lippen die er natuurlijk uitzien en die lang meegaan.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-30 om 10.59.19.jpg
bottom of page